Abjects IRC Network :: Forums :: Abjects IRC Network :: General Discussion
 
« Previous topic | Next topic »
Portugal tröja mot Roma framför Lewis nämnde
Moderator(s): scarlet, drak, Mr FuFu, Who-m3, Yewnix, m[X], daniel, cf2
Author Post
portugalfotbol
Fri Jan 12 2018, 03:53am Print
portugalfotbol
Joined: Sat Dec 30 2017, 05:46am
Posts: 0
MVP skada, inget försvar, 3 Poäng för den magiska justeringen.

Chelsea i ligan och i Champions League spelar hemma mot Watford, som har spelat bra sedan början av säsongen, med ett 343-match spel där Chelsea förlita sig på krigföring för att platta sina motståndares bollar i en mogen form. Efter Chelseas defensiva problem belystes av två mål, Courtneys nära liv men effektiv justering ledde så småningom laget att vinna tre poäng hemma.

På defensiven och letar efter en hastighet gupp på Counter-attack för att bli mainstream av Chelsea attack, denna säsong, har Courtney framkallat en alternativ mentalitet i placera som anfaller sida: efter flanket har påverkat att släta ut motståndare bildandet, låter kicken AZP eller lagkamraten bär på korsar arbetet l5At Morata gynnar, Denna säsong, AZP i en 45-graders korsning till Morata två Assist och upp till 5 avslutade offensiv rutiner, i detta spel att fortsätta.

Efter förenkling av motståndarnas formationer, Chelseas perifera toppar var inte bara AZP, men också Pedro cruising för uppföljning arbete och Lewis väntar på sina lagkamrater att Neymar Jr tröja barn få ett skott i mitten av den höga. Watfords alltför flacka formationer i defensiva positioner fick så småningom dem i en passiv position i början.

Den taktik som används för att platta motståndarens formationer och använda mittfältet att bilda en RIB-AZP eller skicka en 45-graders kors på toppen av omkretsen för att hitta Morata var mycket effektiv.

Med framgången med det tidigare spelet och ackumulering, hemmet mot samma som de tre centrala försvarare i bildandet av Watford, Courtney i positionen av offensiven är uppenbarligen mycket fokuserad på tillämpningen av denna taktik. Men också lagt till David Louis av premissen, så att motståndarna i riktade restriktioner på de yttre revbenen utan att helt förseglade död Chelseas höga tomma filer.

Chelseas jobb på toppen av spelet inte bara gjorde AZP hög Cross hitta Morata ' s Cross modell, men också den perifera Pedro vakans att blåsa ut världen vågen och motståndarna att stärka omkretsen av den övre sidan av den översta Catcher, nämnde David Lewis den tomma skottet nära taket.

Chelsea började på premissen av effekterna av sina motståndare, men också ett bra spel i det tidigare spelet av de mogna rutiner, och det finns ytterligare platser och utrymme tillverkning.

När det gäller Kent och hans drickande brors skada, Chelseas nedre rygg position började bli tunn, efter Champions League Portugal tröja mot Roma framför Lewis nämnde defensiva positionen för en viss taktiska idéer, i detta spel, Courtney arrangerade små Tyskland tröja och Bakayoko i nedre delen av ryggen kombination. Liten lag är skickliga på kort, hög överföring, men det är svårt att få för mycket feedback på 2018 den defensiva sidan. I detta LeBron James tröja fall är lagets defensiva skydd, särskilt i defensiven rörelsen mycket beroende av Bakayoko, men från den faktiska processen i spelet, i detaljerna i Bakayoko tillfälligt svårt att uppnå Canter standarder.Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.
Back to top

Go to:

Powered by e107 Forum System